Akıllı Binaların Geleceği iNode Logic Server ile Şekilleniyor!

Akıllı bina sistemleri sektöründe öncü firmalardan biri olan Interra, ürün gamına iNode Logic Server’ı ekledi.

Akıllı Binaların Geleceği iNode Logic Server ile Şekilleniyor!
12 Temmuz 2023

Akıllı bina sistemleri sektöründe öncü firmalardan biri olan Interra, ürün gamına iNode Logic Server’ı ekledi. Node-RED tabanlı sürükle-bırak özelliğiyle birden çok protokolle haberleşmek için tasarlanan loT Edge sunucusu, aynı zamanda kapsamlı mantık senaryoları yazabilme özelliği sayesinde daha akıllı ve verimli binalar oluşturulmasını mümkün hale getiriyor.

 

iNode Logic Server’da kişiselleştirilmiş web tabanlı kullanıcı arayüzü oluşturabiliyor aynı zamanda bu arayüz dokunmatik panellere yansıtılabiliyor. Bu sayede kullanıcılar, binalarının farklı sistemlerini tek bir panel üzerinden yönetebiliyorlar. Ürünün en önemli özelliklerinden birisi de, nod tabanlı dinamik sürükle ve bırak düzenleyicisi ile hızlı ve kolay kurulum yapabilmesi ve protokoller arası limitsiz senaryolar oluşturulabilmesi. Bu sayede iNode Logic Sever, işletmelerin zaman ve maliyet tasarrufu yapmalarına olanak sağlıyor.

 

Akıllı bina sistemleri sektöründe büyük ilgi ve dikkat çeken iNode Logic Server ürününün özellikleri sektördeki birçok işletmenin yeni nesil ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik tasarlandı.

Akıllı bina sistemleri sektörünün geleceği için büyük önem taşıyan bu ürün, Interra'nın teknoloji lideri olma konumunu pekiştiriyor.

Ürün, KNX TP & TCP/IP ve TCP/IP olmak üzere iki versiyonla sunuluyor. 10.000’e kadar farklı veri noktasını desteklerken aynı zamanda önceden tanımlanmış nodlar sayesinde kullanım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun.