Hindistan’da Düzenlenen Smart Home Expo 2023 Fuarı’na Katıldık!

4-6 Mayıs tarihleri arasında Hindistan’da düzenlenen Smart Home Expo 2023 fuarında ürünlerimizi ve çözümlerimizi sunmak heyecan vericiydi.

Hindistan’da Düzenlenen Smart Home Expo 2023 Fuarı’na Katıldık!
7 Mart 2023

Smart Home Expo 2023 fuarı, meraklıları ve sektör profesyonellerini cezbeden birçok yenilikçi ürün ve çözümle Hindistan'da başladı. Hindistan'ın önde gelen aydınlatma çözümleri sergilendiği bu fuar, büyük bir hedef pazarımızın bulunduğu Hindistan'da katılmamız için son derece önemliydi. Bu fuarda müşterilerimizle bağlantı kurmak, yeni ürün ve hizmetler sunmak ve gelecekte değerli ilişkiler kurmak bizim için harika bir fırsattı.


Smart Home Expo, Hindistan'da düzenlenen en büyük aydınlatma fuarlarından biri olarak binlerce kişinin ilgisini çekiyor. Hindistan'daki önemli varlığımız ve hedef pazarımızı dikkate alarak bu etkili fuara katılmamız, geniş bir kitleyle iletişim kurmamıza, yeni ürün ve hizmetlerimizi tanıtmamıza ve gelecek büyüme için değerli ilişkiler kurmamıza olanak sağladı.


Gösterişli tasarımıyla dikkat çeken standımıza yoğun ilgi gösteren ziyaretçilerimize, öncü akıllı bina çözümlerimizi, benzersiz ürünlerimizi ve çığır açan entegrasyonlarımızı sergilememize olanak sağlayan bu önemli etkinlik için içtenlikle teşekkür ederiz.

Basın Bültenleri

Haberlerden Kareler!

Yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun.