Interra, 2023 Küresel Isınma Konferansında!

Interra'nın, İstanbul, Türkiye'de Haliç Üniversitesi'nde düzenlenen prestijli 11. Küresel Isınma 2023 Küresel Konferansı'nda (GCGW-2023) Interra DALI Master projesi ile enerji verimliliği konusunda Ar-Ge ekibimiz tarafından hazırlanan bir makaleyi sunma fırsatı bulduğunu duyurmaktan gurur duyuyoruz.

Interra, 2023 Küresel Isınma Konferansında!
15 Haziran 2023

2023 Küresel Isınma Konferansı (GCGW-2023), nedenleri, etkileri ve olası çözümleri dahil olmak üzere küresel ısınmanın tüm yönleriyle ilgili çok disiplinli bir uluslararası konferanstır. Konferans, teknik bilgi alışverişi, yüksek kaliteli araştırma sonuçlarının yayılması, yeni politika ve bilimsel gelişmelerin sunumu ve daha sürdürülebilir kalkınma ve enerji güvenliği için gelecekteki önceliklerin teşvik edilmesi için bir forum sağlamayı amaçlıyor.


Interra, 2023 Küresel Isınma Konferansında (GCGW-2023) DALI Master Kontrolörümüzü sergileyen "Binalarda enerji verimliliği için aydınlatma otomasyonu sağlayan kontrolör tasarımı”, başlıklı makalemizle dikkat çekici bir başarıya imza attı. Her yıl farklı ülkelerde gerçekleşen konferans, bu yıl İstanbul Haliç Üniversitesi'nde gerçekleşti.


Yeni DALI Master kontrolörümüz, hassas aydınlatma kontrolü sağlamak, enerji tüketimini azaltmak ve binalarda enerji verimliliğini desteklemeyi amaçlamaktadır. Gelişmiş sensörler ve akıllı algoritmalar ile çevrenin korunmasına öncelik verirken optimum aydınlatma seviyeleri sağlamaktadır.


 

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için ziyaret edin: https://gcgw2023.org/


Yazımıza PDF olarak ulaşmak ve indirmek için lütfen tıklayınız.

Basın Bültenleri

Haberlerden Kareler!

Yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun.