Interra İhracat Departmanı’na üst düzey atama

Interra olarak, İhracat departmanımızda gerçekleşen yeni bir üst düzey atama haberini sunmaktan gurur duyarız.

Interra İhracat Departmanı’na üst düzey atama
25 Nisan 2022


Yurtdışında 28 ülkede açtığımız ofisler ve yurtdışı yatırımlarımız ile markamızı global pazarlarda lokalleştirme çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmalar ile KNX Akıllı Bina Sistemleri pazarında öncü markalar arasına girme yolunda hızla ilerlemekteyiz.



İhracat pazarına odaklandığımız bu süreçte, yurtdışı satış departmanımıza, satış ve pazarlama alanındaki 20 yılı aşkın tecrübesi ile saygıdeğer Neşe Çelebi, Yurtdışı Satış Direktörü olarak atandı. Neşe Çelebi, Türkçe, İngilizce, Almanca ve Felemenkçe dil bilgisi ile Kuzey Amerika'dan Asya'ya kadar çeşitli kültürlerde her düzeyde temas kurma ve sürdürme konusunda kapsamlı bir uluslararası deneyime sahiptir.



Neşe Çelebi, yeni başlangıcı hakkında görüşlerini bu cümleler ile dile getirdi: “INTERRA ailesinin bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Güçlü bir Ar-Ge departmanı ile organizasyon, ulusal ve uluslararası düzeyde önemli ölçüde büyüyor. Bu da benim kişisel hedeflerime çok uyuyor. Birlikte parlak ve yenilikçi bir gelecek için sabırsızlanıyoruz.”



Neşe Çelebi ile iletişime geçmek için:

https://www.linkedin.com/in/nese-celebi-642ba0a/

[email protected]

Yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun.