Interra Teknoloji’den Dünyada Bir İlk!

Akıllı bina sistemleri alanında Türkiye’nin öncü markası olan Interra Teknoloji, Gree Split KNX Klima Ağ Geçidi projesiyle dünyada bir ilke imza attı.

Interra Teknoloji’den Dünyada Bir İlk!
13 Şubat 2023

Interra, 2014 yılında TUBİTAK iş birliği ile Türkiye’nin ilk KNX Klima Ağ Geçitlerini üretmeye başladı. KNX Klima ağ geçitleri için anlaşma sağladığı markalarla Türkiye’nin en çok çeşide sahip üreticisi haline geldi. Şimdilerde ise Gree Split KNX Klima Ağ Geçidi ile dünyada bir ilke imza atıyor.

 

Gree Split KNX Klima Ağ Geçidi, split ve multi-split Gree, Viessmann, Vaillant, ve Demirdöküm marka klimaların tüm fonksiyon parametrelerini KNX hattı üzerinden kontrol edebilen dünyada tek KNX Klima Ağ Geçidi olarak piyasaya çıktı.

 

Kolay kurulum özelliği sayesinde, kurulum yapılacak klimanın kendi iç ünitesine veya klimadan uzakta uygun olan bir lokasyona monte edilebilen bu cihaz aynı zamanda Saphire, All Vireo & Vireo Ultra, All Livo, Terra, Multi Cassette, Multi Slim Duct, Multi Floor/Ceiling serilerine de uyumlu olarak geliştirildi.

 

Şık tasarımıyla dikkat çeken Gree Split KNX Klima Ağ Geçidi ile KNX üzerinden referans oda sıcaklığı klimaya gönderilebiliyor ve KNX üzerinden firmware güncellemesi yapılabiliyor. Haberleşme, cihaz üzerinden izlenebildiği gibi, bağlantı hataları ve enerji kesintisi gibi durumlarda hata tespiti de yapılabiliyor. Klima ağ geçitleri sayesinde evdeki konfora göre senaryolar yazılıp enerjiden büyük ölçüde tasarruf edilebiliyor.

 

Interra’nın Dünyada bir ilke imza attığı Gree Split KNX Klima Ağ Geçidi’yle ilgili daha fazla bilgi almak için;

https://interra.com.tr/urun/knx-cihazlari/knx-ag-gecitleri/knx-klima-ag-gecitleri/gree-split-knx-klima-ag-gecidi

Yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun.